Otvori glavni izbornik

Neciklopediju β

Marko Perković Thompson

(Preusmjereno s Thompson)
Marko Perković Thompson, kalašnjikov i zbrojevka
Žanrovi
Heavy metal, pop, ustaške poskočice, turbo-folk, obrade Metallice, AC/DC-a,malo i Guns n' Rosesa, pa tu i tamo i Aerosmitha, poneka pjesma Iron Maidena, ali ne previše(zna se da su i oni ekstremni kršćani)i ABBA-e
Moto = Ja nisam fašist(obično popraćeno uzdignutom desnom rukom. Za novac SPREMAN.
Instrumenti = Thompson, kalašnjikov, zbrojevka, bomba kojom tjera bande preko izvora, veliki mač iz China shopa, srbosjek
Jezik Svi jezici osim srpskog i hebrejskog
Sluh Nema ga, nagađa se da mu je slon prdnuo u uho
Ideologija =U=staštvo, coca-cola, loš sluh
Stranka HHSHHHH - Hrvatsko - hrvatska stranka hrvatsko hrvatskih Hrvata iz Hrvatske
Heroji Jure Francetić, Ante Pavelić
Najdraže države NDH, Herceg-bosna, Jacques Houdek
Vjera Novac

MP Thompson u svim svojim oblicima

Thompson.png

Marko Perković Thompson, jedan je od najtalentiranijih hrvatskih pjevača, pjesmopisaca i najcjenjenijih svjetskih glazbenika, još poznat i kao Super Truper. Najveći je idol hrvatske mladeži. Podrijetlom je iz vrlo muzikalnog mjesta - Glavočava, gdje se stoljećima cijeni umijeće sviranja gusala uz deseterac, dipli, ovčijega miha, te pjevanja ojkača, ganga, rera i sličnih vrhunskih ostvarenja klasične glazbe. Svojim seksipilom i glazbenim talentom na svoje koncerte uspijeva primamiti desetke tisuća obožavatelja. Najnovija potvrda popularnosti je nedavni koncert na Maksimiru u Zagrebu, na kojeg su hodočastile tisuće fanova iz raznih dijelova Hrvatske, osobito Hercegovine.

Po defaultu metalac (to se vidi po tome što stalno nosi crnu odjeću), Marko je Perković nakon kratke karijere u alternativnim glazbenim vodama zaključio da se u Hrvatskoj čovjek ne može prehraniti svirajući mathcore, te je postao jedan od najvećih white metal/christian rock uzdanica Hrvatske. Zlonamjernici mu spočitavaju veličanje ustaškog pokreta tijekom nastupa, no sporni se nacistoidni pokreti rukom zapravo odnose na malo poznati tibetanski simbol za mir.

Sve u svemu, Marko je Perković pravi kapitalist zbog čega ga vole i oni koji misle da ga mrze. A pošto ga vole i oni koji misle da ga vole, svi Hrvati vole Marka Perkovića Thompsona.Poznat Markov nadimak je -takozvana- 'Bagudica'. Zato ljudi na njegovom koncertu uzvikuju ovaj nadimak. Marko je velika Bagudica.