Otvori glavni izbornik

Neciklopediju β

Srbočetnička propaganda

Buđava propaganda je glavna gospodarska grana u Srbiji. Buđava propaganda je skup posebnih tehnika komunikacije u cilju masovnog utjecaja, ili sugestije, kroz manipulaciju simbolima, psihologijom, vračbinama..., buđavaca ili cele Srbije na našu ružnu, ogavnu, buđavu, malu, buđavu, trulu, buđavu domovinu Buđavu Hrvatsku.

Agenti Buđave propagande deluju diljem naše buđave, buđave, buđave, buđave, buđave, buđave, buđave, buđave domovine Buđave Hrvatske. U slijed ordiniranja Buđavih agenata po Buđavoj Hrvatskoj, mnogi golemi Hrvati se hibridiraju i postaju buđavi, sve više liče na sir i pokojnog predsjednika Sranju Buđmana (poznatijeg kao Buđavo Govno, Nike-mouth, Franjo I Katolik etc. etc.). Buđavi agenti stavljaju bakteriju S5 (AKA Buđava Bakterija) u ožujsko pivo, jer ako trudnica pije žuju, fetus će se roditi sa sirom buđavcem u ustima, i genetski če prenositi buđ svojim potomstvom. Sumnja se da su i mnoge druge pivovare bile zatrovane s Buđavom bakterijom, ali to nikad nije dokazano.

Buđava agencija ima jako razvijen biokemijski korpus, te se smatra da su upravo oni iza prvog biokemijskog oružja ikad nastalog Sranje Buđmana, za kojeg se misli da su ga stvorili negdje u petnaestom stoljeću. Obavljao je svoju dužnost prema agenciji, te je čak osnovao i Red Svetog Buđa. Ali, pošto je bio stvoren od slabog buđa, istekao mu je rok trajanja, te se okrenuo protiv svojih starih gospodara, a red je preimenovao u Red Franjevaca, koji i dan danas postoji.

Najpoznatiji Buđavi agent je Buđavi Mile. On je najbolji Buđavi agent, jer je uspeo Ivu Sanadera da pretvori iz govna u buđ. Zato je Ivo Sanader Srbima čestitao božić, i svakog dana sve više liči na buđavi sir.

Poznatiji agenti su također pripadnici grupe S.A.R.S koji su svojom slavnom pjesmom "Buđav lebac" pretvorili, pretpostavlja se, oko 2 milijuna ljudi u buđave mase koje žderu piljevinu i keramičke tvorevine.