Razlika između inačica stranice »SDP«

Obrisano 1.810 bajtova ,  15:59, 19. travnja 2011.
Tekst stranice se zamjenjuje s 'MA TO BRATE!'
(Tekst stranice se zamjenjuje s 'MA TO BRATE!')
MA TO BRATE!
{{stub}}
[[Slika:Sejdo_Komšić.jpg|thumb|Sejdo Komšić, pop sarajevsko - tuzlanski]]
'''SDP''' je kratica od Seljaci Drmaju Pedere. Glavni ciljevi ove stranke su ukidanje vjeronauka u školi i ponovno uvođenje marksizma kao obaveznog predmeta te povratak Hrvatske na komunističke staze i ponovno uspostavljanje pionirskih organizacija i organizacija štafete u čast drugu Milanoviću te postavljanje pjesme ''Druže Tito mi ti se kunemo'' ili ''Od sumraka do Zorana'' kao hrvatsku himnu.
Većina članova su kronični alkoholičari što ima korijene iz povijesti kada se stranka u stvari zvala Svaki Dan Pijani, a predsjednik je bio Zdravko Tomac. Vođa SDP-a u BIH je pop Sejdo Komšić, sarajevsko-tuzlanski.Sejdo pop Komšić je poznat što su ga kao malog Hrvati karali u čmar i sad ga boli guza. On im se danas osvećuje svojim komunizmom. A Tito je kao i Pederu Kekecu imao nešto i njemu reć, a to je:
,,A jebiga, karali te!Šta se može, i mene su!'' Rekavši to još je tiho dodao:,,Znam ti ja dobrog guzopraktičara, ak te još boli guza.''
Zoran Milanović je zato totalna suprotnos od Sejde Komšića. Milanovića nisu karali nego je on njih karao. I zato hrvati nemogumirno sjediti jer ih je Milanović karao. Neki izvori bliski predsjedniku SDP-a, Milanoviću kažu da on nije imao čime karat Hrvate jer ga navodno nema. Molio bih FBI da ga ispita zbog bacanja prašine u oči Hrvatima glumeći muškarca. Njegova žena ne želi dati interview HRT-u, ali novine već nadaleko pišu o teškom životu bez malog. Evo jedan citat iz novina:,, Neki kažu da mu ga je kao malog odgrizao pas, a neki tvrde da je umjesto uljem slučajno malog namazao ljepilom i trebali su mu ga odrezat.'' To nas dovodi do dva zaključka:
1.Milanović ga nema.
2.Jos mu je u zeninoj jami.
[[Kategorija:Stranke]]
 
[[fi:SDP]]
Anonimni suradnik