Otvori glavni izbornik

Neciklopediju β

Promjene

Partizani

Obrisano 4.138 bajtova, 10:21, 17. kolovoza 2009.
Uklonjen cjelokupni sadržaj stranice
PRVI DIO:
Partizani su banda divljaka i luđaka, pobjegla iz mentalne ustanove jos davne 1940. godine. Glavni luđak koji je predvodio bunu luđaka je bio dugogodišnji mentalni bolesnik J.B.Tito koji je poludio nakon traumativnog djetinjstva u kojem su ga roditelji zlostavljali. Nakon dugogodišnje glume da su u ratu s nacističkom njemačkom,(koja je zapravo u to vrijeme bila diplomatska drzava s mnogo humanitarnih akcija zvanih:Pomozimo gladnoj djeci svijeta-na čelu s humanitarcem Adolfom Hitlerom) snimili su seriju o svojim borbama i nazvali je Kapelski Kresovi. U tom filmu bile su zabilježene velike avanture partizana(divljaka i luđaka) u kojima su se prvo borili po šumama i uništavali nacističke vlakove(zapravo turistićke vlakove s hrpom studenata i penzića) te neprijateljskih trupa(zapravo seljana koji su otišli u šumu da beru gjive). Policija i službenici mentalnih ustanova su imali velikih poteškoča u hvatanju hrpe luđaka po šumama, no svaki put kad nekog uhvatili partizani i tako zvani Drug Tito bi rekli kako su izgubili jos jednog hrabrog čovjeka u bitci s SS-ovcima(policijom i službenicima mentalnih ustanova). Bili kako bilo jednog se dana organizirala velika operacija hvatanja luđaka po šumama. Kada su ih sve pohvatali 7 ljudi je bilo ozljeđeno i jedan mrtav, 2 radnika mentalne ustanove su bila lakse ozljeđena, 3 policajca su bila zavrsila na intezivnoj jer su luđaci na njih bacili nekoliko debala drveća za koje su oni vjerovali da su klingonski djelovi broda kojeg su oborili prije dva dana, ozljeđena su bila i 2 luđaka koji su si pokusali oduzeri život da ne padnu u ruke neprijatelja(skoćili su sa 4 metra visine, te je jedan poginuo kada je mislio da je otac Filipa Šovagovića pa je viko PREKO VODE DO SLOBODE!!! i utopio se u rijeci. Situacija se smirila i svi su vraćeni u mentalnu ustanovu.
Kada su ih smijeslili natrag u sobe svi su si umislili da su nadvladali neprijatelja i zauzeli utvrdu i tada u tom povijesnom trenutku Drug Tito je izjavio: Moramo se spremat kao da je vjećni mir i moramo se pripremat kao da će sutra biti rat ili tako nesto. Kasnije je Tito dobio cimera u svojoj odaji(komori) koji se pretstavio kao Staljin. Oni su bili jako dobri prijatelji i jedan drugom su prepričavali svoja ratna iskustava(bjezanje po sumama i napadanje svih koji nisu ludi). Jednom kad je bilo vrijeme ručka neki drugi luđak koji nije bio baš normalan i nije bio zadovoljan njegovim vodstvom odlučio ga je napasti, ali u tom trenutku izletio je njegov prijatelj Lesi Vućko i spasio mu život. Došlo je do sukoba u kojem su Tito, Lesi Vućko i Jovanka(titova jubavnica-zapravo tranvestit) ponovno pobijegli te se sukobili s mnogo opasnosti među kojima su i susreti s kako su oni mislili zlim srbočetnicima(zapravo djecom koja su se vracala s nedjeljne pravoslavne mise) koje su napali ali su im oni pobijegli, kasnije su naisli na radnike mentalne ustanove i policajce koji su sa sobom vodili luđaka koji se pretstavljo kao Staljin jer su znali da će tako dozvati Tita i njegove ljude, no Tito ih je vidio kao POVAMPIRENE USTAŠE koje žele popit Staljinovu krv. Tito je znao da su sposobnost pijenja krvi naućili od Teletabisa te da bi ih mogli pozvat te su odlucili prići taktički.
 
DRUGI DIO:
Pokusali su napraviti diverziju kojom će omesti POVAMPIRENE USTAŠE, Lesi Vućko je na drugoj strani poćeo zavijati te su ga uhvatili, a pritom su ostavili Staljina manje čuvanog Tito i tranvestit Jovanka izvukli su Druga Staljina iz-po njima smrtne opasnosti, ali po cijenu da će POVAMPIRENE USTAŠE ispiti krv Lesiu Vućku. Ali oni nisu htijeli da se to dogodi pa su krenuli u napad, ali su ih uhvatili. Dok su ih vraćali u M-ustanovu Tito je vidio kako USTAŠE prizivaju Teletabise da se pogoste na krvi ali su im liječnici samo davali doze za smirenje jer su se trgali(odupirali isisavanju krvi). Tita i njegove kompanjone proglasili su opasnima pa su ih poslali u ćeliju bez prozora do kraja života i dali im jedne lijepe bijele majice s čudnim vezanjem iza leđa.
 
Tako završava traumativan život J.B.Tita.
 
[[Kategorija:Politika]]
Anonimni suradnik