Otvori glavni izbornik

Neciklopediju β

Milan Bandich


Sadržaj

Rođenje, sintetičke droge i politikaUredi

Milan Bandich rođen je 14.15.1938. u nekoj špilji u Pripizdini Lijevoj na obali Crnog mora. U ranoj mladosti volio je eksperimentirati sa sintetičkim drogama pa od prolječa 1939. ima dosije u Interpolu. Sa 4 godine je uhičen u vrtiću kako dila skunk tetama. Ta pomno organizirana akcija uhičenja u povjesti kriminala poznata je pod nazivom Operacija Bundy.Slijedeče 2 godine je proveo u razno-raznim ustanovama za lječenje ovisnosti. Sa punih 7 godinaZapočinje pravni fakultet i završava ga kao jedan od najlošijih u generaciji. U političke vode je uplovio kao član stranke HSSKMČZO(hrvatska stranka seljačina koje mjenjaju čušpajz za oružje).Godine gospodnje 1955. je postao saborski zastupnik ali kako je izazvao požar u saboru bio je egzkomuniciran i politički protjeran iz države.


Bundy's not deadUredi

1957. se vrača i izvršava državni udar. Kad je postao precjednik shvatio je da je srušio državni vrh Republike mađarske. Ponovno je protjeran ali ovaj put duže vrijeme djeluje u dijaspori( 4 dana a onda su i oni shvatili kakav je to idiot pa su ga egzkomunicirali). Godine 1965. dobiva predsjedničko pomilovanje (navodno ga je platio 150 eura i 4 litre ribara i 4 litre zidarske kole) od Stjepka Mesića koji je kao razlog naveo da Bandich više nije ovisnik o ničemu osim seksifonu ali da je to skoro nebitno. Na nacionalnom referendumu 99.9999% naroda RH je bilo za treću, počasnu egzkomunikaciju a Stjepko Mesić je glasovao protiv i zatim uložio VETO i pomilovao Bandicha.


Konačno gradonačelnikUredi

Kako se pomirio sa Stjepkom Mesićem otkrio mu je svoju najveću tajnu: oduvjek je htio postati gradonačelnik (ovdje se ponavlja afera sa 4 litre zidarske kole i ribara). Več slijedečeg dana je postavljen za gradonačelnika Požarevca Gornjeg gdje još i danas živi.Afera: Ribar i zidarska kolaUredi

Postoji nekoliko teorija o ovoj aferi:

1. Bandich je gore navedenim pićem opio predsjednika RH i ponudio mu 150 eura da ga predsjednički pomiluje. Po Zagrebu se još i danas priče da su njih dvojica teturali Ilicom i vikali: Francek ovo nebi dopustil! Sljedečeg dana Stjepko je bio mamuran i pomilovao je Bandicha.

2.Bandich je opijen gore navedenim kvalitetnim opijatima fizički napao i seksualno silovao Stjepka Mesića. Sljedečeg dana Stjepko je otežano hodao i pomilovao je Bandicha.

3. Treća teorija je strogo čuvana državna tajna a moja stara mi baš neće reči.