Otvori glavni izbornik

Neciklopediju β

HHSHHHH

HHSHHHH ili Hrvatsko-hrvatska stranka hrvatsko-hrvatskih Hrvata iz Hrvatske je ekstremno desna hrvatska stranka.

Sadržaj

Prijašnje ideje za imeUredi

Prijašnje ideje za ime su bile Hrvatska čista mirišljava i počešljana stranka prava (HČMPSP), Poljska partija pasivnih pacifista i primitivnih papiga porijeklom iz pruske pokrajine (PPPPPPPPP, 9P) i Stranka radikalnih patriota istinitog čuvanja ekologije kamena istarskog ćelavog (SRPIČEKIĆ).

PovijestUredi

U početku je stranka bila pročetnička, ali je poglavnik stranke pojeo pokvarene sarme, a doglavnik njegove ostatke pa su postali proustaška stranka. Stranka se zalaže za progon Srba, Židova, mački, komaraca, vampira i vukodlaka. Stranka se takodjer zalaže za veličanje malih penisa, stolnog tenisa, Hrvata, Srba, Cigana i ostalih Hrvatima bratskih naroda i narodnosti.

PoslanicaUredi

Onima koji tvrde da HHSHHHH neće proći izborni prag poglavnik D.B. je poručio da su oni kurac od ovce i da će im jebat mater ružnu i ćelavu. Osim toga im je poželio da im se osuše i ruka i kurac jer nemaju žensku za jebat i jedina cura koju su imali je u jpg formatu. Osim toga je u svojoj Božićnoj poslanici zaželio mir i dobro svim ljudima dobre volje.

Poznati članoviUredi

Poznati članovi su Marko Perković Thompson, kalašnjikov pa i zbrojevka.