Otvori glavni izbornik

Neciklopediju β

Dasović

Dasovic.jpg Dasović gleda tužnim pogledom na ovakvu Hrvatsku
Heroj

Hrvatski Domoljub, osnivać "Dasović Pravde"

Ime Milan Dasović.
Aktivne godine 1965 - 1969
Sljedbenici Mark Dasović, Miroslav Dasović, Petar Dasović, Valentino Dasović, Damir Dasović, Mirko Dasović, Julijan Dasović, Saša Dasović, Slavko Dasović, Katarina Dasović, Ines Dasović, Romana Dasović, Vinko Dasović
Cilj Uspostavljanje "Nezavisne Dasovićeve Hrvatske"
Herojska djela Zapalio se, pobjegao u njemačku, osnovao studentsku mladež "DASOVIĆ MLADEŽ"
Pobjede '91
Mjesto Rođenja NDH


Milan Dasović (11. kolovoza 1956. - ), hrvatski domoljub, student filozofije na Menadžment sveučilištu u Njemačkoj. Nakon invazije pet zemalja Sveučilišnoga pakta na fakultet u iki (1978.), Dasović je 16. siječnja 1969., usred Opatije sam sebe zapalio i tako postao simbolom suvremene borbe studenata za slobodu. Vatrogasci su ubrzo stigli i spasili ga.


Sadržaj

Bijeg Dasovića, počeci kompleksaUredi

Nakon toga Dasoviću je zbog UZBA-e (Udruženje Željanovih Brutalnih Asistenata) preostao samo bijeg u Njemačku. Ali ni tu nije stalo sve, odlučio je učiniti veliko dobro djelo. Zakupio je veliki kompleks koji uključuje Villu, Disko i Pekaru "Dasović". Kako je još uvijek tražen kako od strane INTERPOL-a tako i UZBA-a vođenje tog kompleksa preuzelo je nekoliko nadobudnih i uzornih studenata domoljuba riječkog sveučilišta koji su puni entuzijazma odlučili oživjeti kompleks "Dasović" a nazivaju se "DASOVIĆ CREW".


Dasović KompleksUredi

 

"Dasović kompleks" d.o.o. trenutno je najveći domoljubno dasovistički i studentski stožer, a zahvaljujući velikom učitelju Dasoviću tu je otvoren i ogranak "Mladeži Dasović" koju vodi Miroslav Dasović. Vodstvo Ville Dasović preuzeo je jedan od ponajboljih studenata sveučilišta Petar Dasović, a odgovornost za Disko na sebe je preuzeo Mark Dasović. Otvoren je i "Odjel za Zdravu Prehranu - Dasović" čiji je voditelj Damir Dasović, Pekara "Dasović" ae Valentinom Dasović na čelu, DASOtrolej Autobusni prijevoz za studente, kojeg vodi Saša Dasović, Bordel "Dasović" pod vodstvom Julijana Dasović, Dasović Security pod vodstvom Mirka Dasović, Ugostiteljske ogranke Studentska Menza "U Dasovića" i Vinarija "Dasović" nadgleda Vinko Dasović, Hostese i Escort Usluge "Dasovićeve Djevojke" pod vodstvom Katarine, Ines i Romane Dasović. Za odnose s javnošću odgovoran je Slavko Dasović Uskoro se planira otvoriti i:

  • Kladionica Dasović
  • Dasowich Banks
  • Skatepark Dasović
  • Dasović TV
  • NK "DASOVIĆ" Ika
  • Fakultet za Dasovićizam

i još mnogo podružnica.

Dasovićeva Mladež i ostali projektiUredi

Dasovićeva Mladež je Organizacija studenata na čelu sa dr.mr.sc.doc. Miroslavom Dasovićem, koja se brine o edukaciji studenata o Domoljublju, Fašizmu, Rasizmu, Ustaštvu i najnovijoj idologiji Dasovićizmu i njihovim lijepim i dobrim stranama. Osnovana je tek krajem 11. mjeseca 2009. godine pa se smatra najmlađim "projektom" velikoga učitelja Dasovića. Iako se neki članovi ne slažu sa ovim ogrankom i dalje normalno funkcionira kao najkontroverzniji ogranak Dasovića.

Jedan od projekata je i stvoriti slobodnu državu "Nezavisna Dasovićeva Hrvatska""Nezavisna Dasovićeva Hrvatska"

NeprijateljstvoUredi

U mladim danima Učitelj Milan imao je prijatelja Željana, no put ka cilju ih je razdvojio pa su postali najveći rivali! Dasović je podupirao pravo studenata i ideju vladanja studenata a Željan je smislio najjače oružje protiv njega - MAŠINU!

PovezniceUredi