Otvori glavni izbornik

Neciklopediju β

Bljeskovi u oku

Bljeskovi u okuUredi

BLjeskovi u oku (lat.: myodesopsia lightos) ili mušice su uzrok koje imaju samo budaletine glupe. Takvi ljudi imaju izrazito nizak kvocjent inteligencije i mutavi su. Takve ljude možete u poznat samo ako vrlo pomno pratite njihove pokrete i podražaje u glavi, naime oni se stepaju ko konji i mucaju često ko majmuni neki a večina njih se bavi glazbom a najčešće sviraju bubnjeve i palice im pucaju.Možete ih čuti kako se cijeli dan žale z nešto i kako im se ukazuju male lampice pred očima i onda nestaju

   


Što napraviti ako znamo za jednogUredi

Ako znate nekoga da ima takve sindrome trebate mu se što više približiti, najbolje je pokušat živjeti s njima i tek nakon pola godine ih zaklat ko koze mrtve i iskopat im oči i brzo ih staviti u posudicu s govnima da vas ne zaraze s tim glupostima bljeskavim. Nakon toga treba marinirati u ulju i stavitu u masni lonac i to baciti niz planinu da se lijepo ugrije zato to date djeci i odraslima da jedu za uskrs i time možete spasiti pola komada svijeta.


Životinje?Uredi

Životinja ili čovjek je isto sranje ali i na životinje i na beton se ta bolest isto može manifestirati. Ako odbacite oči zaraženoga po krivom postupku trebate se ubiti odmah ili jednostavno stati i onda dalje. AKo oko pobjegne pretvorit ce se u razne matematičke oblike čupave i napadati dalje ko majmun!