Otvori glavni izbornik

Neciklopediju β

Batman (1961. - besmrtan) je neki heroj koji ubija kriminalce i štiti pravdu, a u stvari samo kopira šišmiše. Ljudi govore da on živi u Gotham Cityju ali je viđen i u Hrvatskoj, na mjestima kao što je Babina greda kako kolje po kučama.

Kako je nastao?Uredi

Mama i tata su mu se ševili i 9 meseci kasnije izašao je šišmiš koga su nazvali Bruce Vain. deset godina prije staru mu je ugrizuao šišmiš na koncertu Ozyy Osbourna. Jednog dana bio mu loš trip i roknu mu tatu i mamu dok su se vračali iz konzuma, a klinca nisu vidjeli jer su bili slijepi (ali su završili tečaj za ninje pa su mogli ipak upucat starog i staru) a i ovaj je bio u crnom odjelu (bila je noć a i vlaga).

Klinac potpuno retardiran ne shvaća što se događa odlazi na himalaju i tamo se trenira za ninju. Shvatio je tek kad je imao 30 godina, i zakleo se da će osvetiti starce. Pošto je bio milijarder, jer je nasljedio sve od staraca, kuću je pretvorio u pećinu i skroz je zasrao tako da je cijena imovine toliko pala da mu je palo na pamet da se ubije, što je i pokušao tako što je vezao vezicu od tenisice (tenisice su bile NIKE air max) sebi oko vrata. Naravno, šugava vezica nije izdržala a i on je bio degen, umesto na vrat, zavezao je vezicu na nogu i završio na glavi. Tad mu je palo na pamet, da možda sljedeći put ugradi skuplje lustere da mu non stop ne padaju na glavu.

Njegov suputnikUredi

Tokom svojih doživljaja, sreo je još jednog retardiranog morona koji je imitirao pticu, i non stop htio letjeti ali su svi pokušaji završavali na hitnoj. I on je izabrao jedno retardirano ime: Robin. Robin je kao mali pobjegao sa faksa i pridruzio se cirkusu.

Kakva kombinacijaUredi

 
Batman i Robin u civilu

Mislim, što reći? Dva debila, jedan u crnom kostimu, jedan u crvenom kostimu, izigravaju heroje i bore se protiv isto nekih degena, od kojih svi imaju neke poremećaje... Jedan je zli pingvin, koji je poludio nakon što je previše puta rekompajlirao kernel i zavrsio nakon toga u ludari . A među ostalima su Jocker, Tip sa pola lica u jednom stilu pola u drugom, Tip u zelenom kostimu na upitnike kojeg glumi jim carry, Škegro, i ostali.

Policija gotham citya totalno nemočna da sde odupre toj ekipi svaki put kad je neko sranje zove betmena i robina u pomoč, tako da upali reflektor sa znakom betmena.