Otvori glavni izbornik

Neciklopediju β

Alfisti

UvodUredi

Alfisti su vozači Alfa Romea i strastveni ljubitelji istih. Njihov vođa je besmrtni "Vele". 223.g.pr.Kr. sklopili su savez sa Fiat korporejšn. Njihov zajednički neprijatelj je narod Golfijanera, osoba izgubljenih u svemiru. U mnogim povijesnim knjigama spominje se bitka na Korani davne 365. kada su Alfisti poraženi od strane Golfijanera. Od tog poraza alfisti su vječna sprdnja golfijanera, te noćna mora svakog alfiste. Danas je malo Alfista na području bivše Juge. Ovo su koordinate do njihovog tajnog brloga koje ovim putem exkluzivno otkrivamo: jazbina Alfista!

Povijest AlfizmaUredi

Ne zna se točno odakle potječe narod Alfista, ali sa sigurnošću znamo da su bili vrlo rasprostranjeni sve do početka proizvodnje VW Sirocca. u to doba su neki modeli Alfa Romea netragom nestali (nedavno su neki od njih pronađeni u Bosni s prekucanim brojevima šasije i prelakirani, a ostali ukradeni od VW-a tako da se ima na temelju čega izrađivati nove modele).

Sukobi s narodom GolfijaneraUredi

Od naleta Sirocca VW dominira na tržištu bivše Juge iako je 1993. "passat" pobrao batine od Alfe 155. Passat ju je tužio zbog teških tjelesnih ozlijeda (prijelom cijevi auspuha, teške ogrebotine po boku i po gumama, razbijeni farovi, te sje*ana glava) i to je rezultiralo još većim financijskim minusom u Alfi, ali i Passat je snosio poslijedice. 1994. je Passat mk3 napravio dijete Oltcitu i to je rezultiralo ogavnim novim Passatom. Evo i jedne slike VW-a (to je verzija sa šiberom):

http://img150.imageshack.us/img150/8686/wvst3.gif